Cautam solutii complete, nu doar utilaje

Grupul de firme CON-A este unul dintre partenerii traditionali ai Industrial Access. Ce anume da valoare unui parteneriat in domeniul utilajelor am aflat de la ing. Cornel-Teodor Mitea, director divizie structuri CON-A.

1. In ce a constat colaborarea cu Industrial Acces si care sunt proiectele pentru care ati lucrat impreuna?
Sunt foarte multe proiecte pentru care am apelat la serviciile Industrial Acces. Lucram de foarte mult timp impreuna si as enumera doar cateva proiecte importante:
In 2011 - Cluj Arena; Centrul de Afaceri - Sibiu; Pirelli-Slatina; Cora Drobeta Turnu Severin; Parking suprateran Cluj,  Lidl Valcea si Sibiu, Service BMW-Brasov, Service- BMW- Bucuresti, Service - MAN – Bucuresti.
Spatii comerciale construite sau in curs de desfasurare: Carrefour – Sibiu, Braila, Deva, Bacau; Real Hypermarket – Sibiu, Bacau; Shopping Mall – Sibiu, Tg. Mures, Bacau, Braila, Deva; Baumax – Sibiu, Tg. Mures, Bacau; Media Galaxy – Sibiu,Tg. Mures, Bacau, Braila, Deva; Auchan – Tg Mures, Bricostore; Mobexpert – Sibiu, Bucuresti, Cinema City – Deva, Braila, Mc. Donald’s – Sibiu, KFC – Sibiu.

2. Ce criterii urmariti in general in alegerea unui furnizor de servicii? Ce calitati apreciati la partenerii pe care ii alegeti?
Calitatea utilajelor, promptitudinea livrarii utilajelor in santier, calitatea serviciilor de service, comunicare si nu in ultimul rand un pret corect.

3. Cat de important pentru succesul proiectelor este modul de lucru cu Industrial Access si serviciile oferite de acesta?
Din punctul meu de vedere sunt o extensie a noastra, a oamenilor care muncesc. Fara  utilaje nu am putea duce la indeplinire diverse operatii si intr-un termen atat de scurt.

4. Care sunt cele mai mari provocari pe care le aveti in general atunci cand vine vorba despre utilajele folosite in cadrul proiectelor derulate?
Principala provocare este sa nu existe timpi morti si sa utilizam echipamentele inchiriate in conditii de maxima siguranta. Utilaje putem inchiria de la orice companie. Solutiile sigure, complete, cu productivitate maxima sunt cele ce ne intereseaza si nu doar utilajele. Echipa Industrial Access ne-a oferit solutii complete de acces si lucru la inaltime pentru proiecte de anvergura cum a fost cel de la Cluj.

Societatea CON-A (cu sediul principal in Sibiu) este un grup de firme cu capital privat integral romanesc, fondat in martie 1990. Compania are un asociat unic, inginerul Mircea Bulboaca, care ocupa si functia de Presedinte.
Grupul de firme este specializat in lucrari de constructii civile, industriale, social culturale, edilitar gospodaresti si drumuri si platforme. Lider regional in constructii cu structuri din beton prefabricat si constructii cu structuri metalice, societatea are pana in prezent construiti peste 1.000.000 mp structuri metalice, prefabricate si invelitori.