INDUSTRIAL ACCESS vizeaza o cota de 30% pe piata nacelelor din regiunea balcanica

 

Compania Industrial Access, unul dintre cei mai importanti furnizori de nacele si platforme pentru acces si lucru la inaltime din Romania, a inregistrat, in primele 11 luni ale anului trecut, o cifra de afaceri de 7,2 milioane de euro, in crestere cu 70% fata de intervalul similar din 2010. Potrivit datelor companiei, principalul obiectiv al societatii in anul 2012 este reprezentat de atingerea unei cote de piata de 30% in domeniul specific din zona balcanica.
De asemenea, compania vizeaza deschiderea primului centru acreditat International Powered Access Federation (IPAF) din regiunea balcanica, la Bucuresti. Recent, echipa manageriala a Industrial Access a anuntat obtinerea certificarilor "IPAF certification for operator and demonstrator 1b and 3a&b", acestea fiind acordate lui Petrisor Vasilescu (director tehnic) si Stefan Ponea (director general), dupa absolvirea cursurilor specializate. Cei doi manageri au devenit, astfel, singurii profesionisti din industria echipamentelor de lucru la inaltime din Romania care detin aceste diplome.

Stefan Ponea, director general al Industrial Access: "Am studiat la centre specializate din vestul Europei si evaluarile noastre arata ca suntem cel putin la nivelul profesionistilor din Occident din punct de vedere al gradului de securitate oferit si al sistemelor de protectie implementate conform legislatiei in vigoare la nivel international. Compania noastra asigura livrarea de echipamente de profil in Romania prin opt depozite, in timp ce pe plan extern furnizam echipamente prin intermediul a trei subsidiare localizate in Serbia, Republica Moldova si Bulgaria. La nivel intern, in 2011 detineam o cota de 23% pe piata de nacele si platforme pentru lucrul la inaltime. De asemenea, societatea noastra este distribuitor exclusiv al utilajelor concernului american JLG, care a anuntat, recent, mutarea productiei de nacele cu brat articulat din Europa, la Medias. Romania este o piata cu un potential important de dezvoltare in ceea ce priveste constructiile de dimensiuni ample, care presupun investitii majore si echipamente performante. Din totalul flotei de 800 de utilaje detinute de Industrial Access, circa 70% sunt marca JLG. Pentru acest an avem in vedere investitii de 2,5 milioane de euro in utilaje noi, din care o cota de 50% se va utiliza pentru achizitia de echipamente fabricate la Medias si la alte unitati JLG din lume".

Sursa: Agenda constructiilorhttp://www.agendaconstructiilor.ro/files/top-agenda-constructiilor/industrial-access-este-vizata-o-cota-de-30-pe-piata-nacelelor-din-regiunea-balcanica.html