Filtrare utilaje

Va aflati in pagina unei Categorii de utilaje de inchiriat. Pentru a vizualiza tipurile de utilajele din fiecare subcategorie accesati cu ajutorul mouse lista de subcategorii din stanga ferestrei active. Doriti sa filtrati lista de tipuri de utilaje afisata? - sub lista de subcategorii aveti caracteristicile dupa care puteti filtra lista de tipuri utilaje (pentru caracteristicile rstranse + click pe caracteristica si veti vedea valorile de filtrare. Doriti sa comparati mai multe utilaje? - click pe link-ul "pentru comparare" de la fiecare tip de utilaj si apoi butonul "Compara acum " din footer-ul listei de tipuri utilaje.

Generatoare de Sudura si Accesorii

Generatoarele de sudura oferite de Industrial Access au fost concepute pentru a satisface cerintele clientilor care au nevoie de generatoare de sudura profesionale. Acestea pot fi folosite pentru a suda conducte, tevi, structura metalica, cale ferata si linii de tramvai. Generatoarele de sudura pot fi folosite si la alte aplicatii in santier.

 Generatoare de Sudura si Accesorii
 

MPM 8/270 Hp

Generatore de sudura pe benzina.270A DC. Prize trifazice si monofazice auxiliare disponibile. 

caracteristici COMANDA ACUM

MPM8/300 SS-Kd

Generatoare de sudura  diesel. 300A DC. Prize trifazice si monofazice disponibile. Model silentios.

caracteristici COMANDA ACUM

MPM16/400 SS-Pd

Generatoare de sudura diesel.  400A  DC Prize trifazice si monofazice disponibileModel silentios

caracteristici COMANDA ACUM

MPM 20/500 S-PA

Generator de curent Sudura / Curent 500 A  DCPrize pentru sudura, trifazice si monofazice Model Super Silentios Motor Diesel 1500 rpm

caracteristici COMANDA ACUM

0 produse selectate pentru comparare

Compara utilaje